fbpx
 

Política de Privacitat

Club Bellaterra ( «Club Bellaterra» o «nosaltres») es compromet a protegir la privacitat de tots els usuaris de la seva pàgina web ( «el teu»). Aquesta política de privacitat explica les nostres pràctiques pel que fa a l’ús de les dades personals recopilades i tractats mitjançant la nostra web, així com les dades que ens puguis facilitar en comunicacions amb nosaltres.

 

RESPONSABLE DE TRACTAMENT

 

L’entitat responsable de les teves dades és Club Bellaterra, domiciliada a Carrer Luís de Ábalo, S/N, amb CIF G58026717. Totes les comunicacions relacionades amb el tractament de les teves dades personals hauran de dirigir-se a elclub@club-bellaterra.com

 

Informació personal que recollim SOBRE TU I COM LA UTILITZEM

 

Dades recopilades

 

Recopilem i tractem les següents dades:

 

a) Contacte. Pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre lloc web mitjançant la complimentació del formulari de contacte. En aquest cas, recopilarem les següents dades personals: el teu nom, el teu correu electrònic, l’assumpte, el teu missatge.

 

b) Treballa amb nosaltres. Si ho desitja, ja sigui perquè has vist una oferta que t’interessa o perquè consideres que ens pots aportar valor, pots omplir el formulari amb les dades següents: el teu nom, el teu correu, la posició que t’interessa i un missatge.

 

c) Comentaris al bloc. Si vols deixar un comentari al nostre blog, recopilarem les següents dades personals: el teu nom, el teu correu electrònic, el teu comentari, i la teva web (dada no obligatòria).

 

d) Navegació. A causa dels estàndards de comunicacions a internet, quan visites la nostra pàgina web vam rebre automàticament la URL de el lloc de què procedeixes i el lloc que visites quan abandones la nostra web. També vam rebre la direcció de protocol d’internet ( «IP») del teu ordinador i el tipus de navegador que estàs utilitzant. Utilitzem aquesta informació per analitzar tendències globals per millorar el servei. Aquesta informació no es comparteix amb tercers sense el teu consentiment. Excepte l’anterior, i que s’exposa a la nostra política de cookies, no recollim cap tipus de dades de caràcter personal si únicament està navegant a la pàgina web.

 

e) email: Si ens envies un e-mail amb dades personals sobre tu o un tercer, tractarem les dades que ens enviïs.

 

És important que les dades personals que tenim sobre tu siguin precisos i actuals. Ets responsable de l’exactitud de la informació que ens proporciones i s’espera que actualitzis la informació que ens proporciona.

 

Ús de dades

 

General. Fem servir la teva informació personal per a les següents finalitats relacionats amb els serveis prestats:

 

Posar-nos en contacte amb tu i personalitzar la teva experiència,

 

Gestionar el servei o les accions que ens demanes,

 

Per processar les transaccions i millorar els nostres serveis i lloc web.

 

Comunicacions comercials

 

Si marques la casella corresponent, acceptes rebre comunicacions comercials de la nostra part pel que fa als nostres serveis i altres (veure a continuació). Si amb posterioritat no vols rebre informació comercial sobre nosaltres i altres serveis (definits a continuació), pots optar per no rebre-la enviant una notificació a elclub@club-bellaterra.com o fent clic a l’enllaç per cancel·lar la subscripció a les nostres comunicacions per correu electrònic.

 

BASE JURÍDICA

 

Les bases jurídiques en què fonamentem el tractament de les teves dades personals són les següents:

 

El teu consentiment informat exprés per l’enviament de comunicacions comercials

 

L’interès legítim de Club Bellaterra en gestionar els serveis o accions que els usuaris ens demanen. Ens assegurem considerar i equilibrar qualsevol possible impacte en tu (tant positiu com negatiu) i en els teus drets abans de tractar les teves dades personals per als nostres interessos legítims.

 

En determinades circumstàncies, complir amb una obligació legal o reglamentària: significa tractar les teves dades personals quan sigui necessari per complir amb una obligació legal o reglamentària a què estem subjectes.

 

DIVULGACIÓ DE LES DADES

 

Tractem les dades de caràcter personal de manera confidencial d’acord amb la legislació aplicable. Llevat que s’estableixi el contrari, les teves dades personals no es proporcionaran a tercers. Madysif no ven o cedeix a tercers llistes amb dades personals, ni de qualsevol altre tipus, ni genera cap tipus d’ingrés per part de tercers per les dades demanades des d’aquestes pàgines.

 

No obstant això, divulgarem determinades dades de la següent manera:
Podrem compartir les dades de contacte d’oportunitats de negoci amb els nostres socis / partners comercials o empreses part del nostre grup d’empreses.

 

Podem posar les dades de caràcter personal a disposició de qualsevol empresa interessada a comprar o que compri la Companyia o una part del seu negoci i, en conseqüència, donar accés a qualssevol auditors nacionals o internacionals per dur a terme la seva «due diligence».

 

Per contactes i oportunitats en determinats països podrem compartir les seves dades de contacte amb les altres empreses del nostre grup empresarial.

 

Podrem donar accés a les dades personals als nostres proveïdors de serveis sota contractes de prestació de serveis a favor de l’empresa. Requerim que tots els tercers respectin la seguretat de les teves dades personals i els tractin d’acord amb la llei. No permetem que els nostres proveïdors de serveis externs utilitzin les teves dades personals per a les seves pròpies fins i només els permetem processar les dades personals per a fins específics i de conformitat amb les nostres instruccions.

 

Transferències internacionals (PROVEÏDORS DE SERVEIS EXTERNS)
Utilitzem diversos serveis de tercers per proporcionar els nostres Serveis, alguns dels dels quals estan ubicats als EUA, país que no proporciona de manera general les garanties adequades per a la protecció de les dades personals, tot i això, aquestes empreses formen part de l’ escut de privacitat «Privacy Shield». Amb totes les entitats fora dels EE. UU., O que no formen part de l’Escut de privacitat entre la UE i els EE. UU., Hem signat acords amb aquests proveïdors amb les garanties contractuals necessàries sota llei. Pots contactar-nos per consultar o obtenir còpies d’aquests acords.

 

Ens autoritza específicament a subcontractar els següents serveis i a transferir les dades a les entitats i països que es detallen a continuació:

 

RETENCIÓ DE DADES

 

Només conservem les teves dades personals durant el temps que sigui necessari per complir amb els fins per als que ho hem recopilat, fins i tot per complir amb els requisits legals, comptables o d’informació.

 

Per determinar el període de retenció adequat per a les dades personals, considerem la quantitat, naturalesa i sensibilitat de les dades personals, el risc potencial de dany per l’ús no autoritzat o la divulgació de les teves dades personals, els fins per als quals tractem les teves dades personals, si podem aconseguir aquests propòsits a través d’altres mitjans i els requisits legals aplicables.

 

MESURES DE SEGURETAT

 

Club Bellaterra ha adoptat les mesures necessàries per mantenir el nivell de seguretat requerit, segons la naturalesa de les dades personals tractades i les circumstàncies de l’tractament, amb l’objecte d’evitar, en la mesura del possible i sempre segons l’estat de la tècnica, la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat.

 

TEUS DRETS

 

En virtut de les lleis de protecció de dades, tens dret a: Sol·licitar accés a les teves dades personals, sol·licitar la correcció de les dades personals que tenim sobre tu, sol·licitar l’esborrat de les dades personals, objectar o sol·licitar la restricció de l’tractament de les teves dades personals, sol·licitar la transferència de les teves dades personals a tu oa un tercer i retirar el consentiment en qualsevol moment en què depenguem de l’consentiment per a tractar les teves dades personals.

 

Pots fer efectius els drets abans esmentats posant-te en contacte amb nosaltres a elclub@club-bellaterra.com.

 

Tens també dret a presentar una queixa davant l’autoritat competent, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (Agència Espanyola de Protecció de Dades), C /. Jorge Juan, 6, 28001 Madrid, Espanya.

 

GENERAL

 

Reservat el dret de modificar els termes d’aquesta política de privacitat i et notificarem mitjançant un avís clar sobre aquests canvis per correu electrònic, en el nostre lloc web, i en aquesta Política de Privacitat. Si continues utilitzant els nostres Serveis després d’aquesta actualització, es considerarà que acceptes els nous termes. Si no acceptes l’actualització, avisi’ns i eliminarem les teves dades personals (excepte quan sigui necessari mantenir-los per a fins legals) i no podràs seguir utilitzant els nostres serveis.

 

Llevat que una regulació local específica estableixi el contrari, la Política de privacitat es regeix per les lleis d’Espanya.

× Puc ajudar-te?